Uitgaan & Nachtleven op Fuerteventura

Fuerteventura is een klein eilandje dat onderdeel is van de Canarische eilanden. De Canarische eilanden zijn een bekende eilandengroep die onderdeel zijn van Spanje. De eilanden liggen in de Atlantische oceaan. Het heeft een lekker warm klimaat met veel zon, het is dus één van de ideale feest paradijzen. Zon, zee en strand ze hebben het allemaal hier.

Uitgaan en nachtleven op Fuerteventura

Op Fuerteventura vindt je meerdere plekken waar je kunt uitgaan. Er zijn cafés, restaurants en discotheken. Er zijn zelfs Nederlandse en Belgische bars te vinden, dat is pas handig. Het echte nachtleven vindt je vooral in plaatsen zoals Corralejo en Jandía, je kunt hier lekker stappen en compleet los gaan.

In het centrum van Corralejo zijn veel winkels waar je van alles kunt kopen. Er zijn veel bars die een goed entertainment programma hebben voor de avond. Er zijn ook veel lekkere drankjes die kunt bestellen. Je kunt natuurlijk ook je eigen feestje bouwen op het strand.

Jandía heeft zelfs twee centra waar je een heleboel winkeltjes kunt vinden, ook hier kun je weer van alles kopen. In de buurt van beide centra vindt je veel bars en restaurants met terrassen erbij, je kunt hier heerlijk rustig genieten van de Spaanse zon onder het genot van een hapje en niet te vergeten een lekker drankje.

Caleta de Fuste heeft een autovrij centrum, je kunt hier dus zonder zorgen lopen op straat. Er zijn een aantal leuke bars te vinden die een leuk avond programma hebben. Ook vind je er wat restaurants waar je lekker kunt eten.

Costa Calma heeft een modern winkelcentrum waar je je ogen uit kunt kijken. Er is van alles te koop. Er zijn wel een aantal bars en restaurants, maar helaas is er geen bruisend uitgaansleven in dit dorp.

Uitgaan op Fuerteventura

Imagine Musicbar is een bar gevestigd in Corralejo. Het is een top bar waar je lekker kunt feesten, er wordt veel live muziek gemaakt door verschillende artiesten en muzikanten.
De bar is geopend van 20.00 uur tot ongeveer 02.00 uur.

The Heineken Bar zit in Corralejo en is de oudste en meest gezellige kroeg in Corralejo. De bar zit in het Atlantico Shopping Center in het centrum van Corralejo. Er worden Nederlandse snacks geserveerd en er is een groot plasma scherm waarop onder andere voetbal wedstrijden worden gekeken.

De Rock Island Bar is een bar met vooral live muziek en zit gevestigd in Corralejo. Er wordt relaxte muziek gedraaid. Er komen allerlei verschillende soorten mensen, mede hierdoor is er het er bijna altijd gezellig. Ze hebben er goede soorten bier en uitstekende wijnen. Natuurlijk hebben ze er de standaard mix drankjes en andere soorten drank.

Fuerteventura is een gezellig en mooi uitgaansparadijs, sommige plaatsen hebben een bruisend nachtleven waar vooral de jongere mensen zich kunnen vermaken. Er zijn ook een boel rustige plaatjes waar je op een rustige manier kunt uitgaan en genieten van je vakantie.